چگونه در دام اسکیمرها گرفتار نشویم

ساخت وبلاگ
دریافت اطلاعات بانکی از طریق اسکیمر یکی از روشهای مجرمان برای دسترسی به اطلاعات بانکی شهروندان است.
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، به نقل از پایگاه خبری پلیس، با توجه به افزایش خرید از طریق دستگاههای کارتخوان سود‌جویان با نصب ابزاری پیشرفته در محل کشیده شدن کارت ‌های بانکی در دستگاه های کارتخوان، قادر به کپی کردن تمامی اطلاعات کارت بانکی بوده و با در اختیار داشتن رمز بانکی که صاحبان کارت در زمان خرید به آنها اعلام کرده اند، توانایی برداشت از حساب هموطنان عزیز را دارند.
سرهنگ محمدنژاد رئیس پلیس فتای مازندران درگفت و گو با ، گفت : با توجه به اینکه امروزه شهروندان کمتر پول نقد همراه خود دارند و بیشتر از طریق کارت های بانکی خرید می کنند، لازم است در هنگام پرداخت بهای کالاها و خدمات خریداری شده، خود اقدام به کشیدن کارت و وارد کردن رمز عبور کنند و رمز و کارت خود را در اختیار فروشندگان قرار ندهند.
سرهنگ محمدنژاد گفت: در صورت کشیدن کارت در دستگاه های کارتخوان مراقب باشید، دستگاه های کارتخوان سالم باشد و مواردی مثل چسب خوردن یا قطعات اضافی بر روی آن نباشد، چرا که در صورت چسب خوردگی یا قطعات اضافه امکان اسکیمر وجود دارد.
وی در خصوص دستگاه اسکیمر افزود: مجرمان با نصب ابزاری پیشرفته در محل کشیده شدن کارت‌های بانکی در دستگاه کارتخوان، تمامی اطلاعات کارت بانکی را کپی کرده و اطلاعات کارت را می‌خوانند. بنابراین احتمال اینکه دستگاه های کارتخوانی که در فروشگاه ها هست دارای سخت افزارهای اسکیمری باشد وجود دارد.
رئیس پلیس فتای مازندران تاکید کرد: به هیچ عنوان کارت عابر خویش را در اختیار فروشندگان قرار ندهید و رمز بانکی خود را به آنها نگویید بلکه خود شهروندان عملیات بانکی را انجام دهند.
سرهنگ محمدنژاد به شهروندان توصیه کرد شهروندان مراقب باشند در دام اسکیمر برخی فروشندگان گرفتار نشوند و حتما در خریدها دقت کنند که در کجا و کدام مغازه کارت کشیده اند، چرا که شاید شما برای یک خرید چند هزار تومانی به دام اسکمیرها بیفتید و اینکه فقط در خریدهای گران دقت نمائید کافی نیست.
محمدنژاد افزود: علت اصلی وقوع جرائم اینترنتی سهل انگاری کاربران است، که اگر رمز عبور را خود مشتریان در دستگاه وارد کنند و عملیات پرداخت را با دقت و بدون حضور دیگران انجام دهد، هیچگاه مجرمان نمی توانند از چنین شگردهایی استفاده کنند.
رئیس پلیس فتا مازندران در پایان گفت: هموطنان عزیز جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش آموزش مراجعه نمایند. همچنین در صورت مواجهه با موارد مشکوک، با ثبت در بخش ثبت گزارش مردمی پلیس فتا را یاری کنند.
برچسب‌ها: اخبار فناوری, امنیت سایبر, چگونه در دام اسکیمرها گرفتار نشویم
+ نوشته شده در  پنجشنبه هجدهم خرداد ۱۳۹۶ساعت 3:21  توسط  عباس خاکسفیدی  | 
نرم افزارهاي نابینایان و ترفندهای رایانه...
ما را در سایت نرم افزارهاي نابینایان و ترفندهای رایانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mbeshenoa بازدید : 176 تاريخ : جمعه 23 تير 1396 ساعت: 16:01